OVER ONS

WAD WERKT

WadWerkt helpt hoger opgeleiden die geleefd worden door werk en verplichtingen, om weer in balans te komen. Zodat ze op een ontspannen manier meer uit het leven kunnen halen. WadWerkt is ontstaan uit de energie en drijfveren van Eric en Anita.

Eric-Doornik-sq

Eric Doornik

Mijn uitgangspunt is ‘Oké zijn als kompas. Het kan en je mág’. Professionals die zijn vergeten wat zij ook al weer in de wereld wilden zetten, moedig ik aan om het beste uit zichzelf te halen. Dit kan alleen als je zonder belemmeringen jouw talenten durft te delen. Om dit te bereiken werk ik met drie uitgangspunten: slaap goed, doe je best en heb lol. Om vertrouwen te creëren, energie los te maken en je stevig durven voelen. 

In mijn rol als manager en executive coach hebben mijn teamleden, klanten en bovenal ik zelf ervaren dat deze drie uitgangspunten universeel zijn. En dat vind ik mooi. Omdat het laat zien dat wij allemaal mens zijn.   

Wat anderen vertellen over Eric

Ilse de Kort - HRM Business Partner

Sensata Technologies

In zijn rol als coach is Eric bovenal een kundig professional die op een prachtige wijze telkens weer ruimte biedt voor reflectie, inzicht en bezinning. De kunst van echt luisteren is een vaardigheid die we allemaal kunnen gebruiken. Bij Eric is dat een natuurlijke kracht, dat maakt hem een professional in zijn vak en biedt vertrouwen tijdens het coachen. Eric is in staat vooral ruimte te bieden om tot inzicht te komen, waarbij verbinding een voorwaarde is om dit te kunnen doen. Naast zijn vakmanschap is Eric een bevlogen mens, met het hart op de juiste plek en bovenal een geweldig gevoel voor humor wat het zeer plezierig maakt om door hem begeleid te worden.

Frans Roodbol - Studieloopbaanbegeleider

MBO Amersfoort

Laat ik beginnen met dat Eric een prettig persoon in de omgang is. Hij is laagdrempelig, easy going met een vleugje humor. Als je de diepte niet in wilt of durft, geeft hij je het gevoel dat hij het onderwerp laat rusten. Eric is Eric en maakt zichzelf niet belangrijk. Zijn kwaliteit is dat je vanzelf toch meer gaat vertellen, doordat hij op de juiste momenten de juiste vragen weet te stellen. Zijn vragen zijn subtiel en vriendelijk, maar recht op het doel af. Hij verleidt je als het ware om te gaan praten. Eric geeft vertrouwen, oordeelt niet en reflecteert. Hij gaat emoties niet uit de weg. Hij creëert ruimte om tot de werkelijke issues te komen. Dit geeft belangrijke inzichten. 

Anita Pijnappels

Mijn drijfveer is om mensen te helpen weer in verbinding te komen met zichzelf. De wereld waarin wij leven doet een nadrukkelijk en continu beroep op de ratio. Daar zijn we gemiddeld genomen erg goed in. Maar daarmee zijn we er ook goed in om onszelf uit het oog te verliezen. Op het moment dat we hierin vastlopen, blijkt dat we vooral geholpen zijn als we die ratio durven loslaten. Als ratio en gevoel weer in balans zijn, kunnen we de regie weer pakken.

Ik spreek en werk uit ervaring.  Voor zowel persoonlijke- als ook beroepsmatige groei heb ik de afgelopen jaren zelf de balans bewust opgezocht. Dat heeft mij geholpen moeilijke maar belangrijke besluiten te nemen. Ik heb na ruim 20 jaar mijn baan opgezegd en mijn eigen bedrijf gestart.

Na jaren van lijnmanagement, projectmanagement en veranderbegeleiding ben ik nu werkzaam als mens- en organisatieadviseur.

AnitaFoto

Wat anderen vertellen over Anita

Ivo Breuer - senior adviseur bedrijfsvoering

Gemeente Leudal

Anita’s manier van vragen stellen, helpt om tot de kern van het probleem te komen.Ze gaat moeilijke vragen niet uit de weg en je voelt je bij haar vertrouwd en gehoord in de zoektocht naar oplossingen. Hierbij verliest ze de sfeer niet uit het oog. Ze gaf positieve energie om onderwerpen tot op de bodem uit te zoeken.

Edwin van den Elst - algemeen directeur

Talent & Pro

Anita helpt je op een ontspannen en deskundige manier naar jezelf te kijken. En te zien waarom je doet wat je doet. Zij gaat daarbij het scherpst van de snede niet uit de weg. Maar doet dat met respect en vanuit verbinding. Altijd binnen de context van het doel. Zonder het belang van het individu uit het oog te verliezen. In teamsetting toont zij zich een sterke procesbegeleider: het proces wordt op een luchtige manier goed bewaakt, terwijl de inhoudelijke discussie (en het leerproces) bij de deelnemers blijft liggen.

Neem contact met ons op

Laat je bericht achter via het onderstaande formulier en wij nemen na ontvangst contact met je op. Ons bellen of WhatsAppen kan natuurlijk ook.